Greece + Crypto = Greepto. Τα πάντα για τα cryptocurrencies.

    Όπως λέει και ο τίτλος, το Greepto είναι εδώ για να γίνει το κύριο website για οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί αλλά και να μάθει για τα cryptocurrencies στα Ελληνικά. Κυρίοτερος στόχος μας είναι η σωστή μετάδοση των ειδήσεων/απόψεων γύρω από τα κρυπτονομίσματα. Έπειτα από αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, δημιουργήθηκε το Greepto σαν μια προσφορά στην Ελληνική κοινότητα, μεταφράζοντας στα Ελληνικά και αναρτώντας τις κυριότερες ειδήσεις αλλά και το σημαντικότερο εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Στο Greepto θα βρείτε νέα και ειδήσεις, απόψεις, αναλύσεις νομισμάτων και εκπαιδευτικό υλικό γύρω από τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία που τα συνοδεύει. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο του εκπαιδευτικού υλικού όπου ήδη έχουν αναρτηθεί πολλά άρθρα γύρω από τα βασικά των cryptocurrencies, το blockchain, το bitcoin, το ethereum, trading & οικονομικά θέματα κ.α.

    Σκοπός είναι να προστίθενται συνέχεια νέα άρθρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και να υπάρξουν και άλλες κατηγορίες ώστε ο εκπαιδευτικός χώρος του Greepto να γίνει μια Ελληνική, δωρεάν και πλήρως ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη για τα cryptocurrencies και την τεχνολογία που τα συνοδεύει.

    Το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί ήδη και θα αναρτηθεί στο Greepto (ειδήσεις, γνώμες, εκπαιδευτικό υλικό ή άλλες πληροφορίες) έχει καθαρά ως σκοπό την ενημέρωση και την μετάδοση γνώσης και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

    Αν σας αρέσει η ιδέα μας και θέλετε να μας ακολουθήσετε, μπορείτε να το κάνετε σε ένα εκ των:

    Όποιος θέλει να συμμετάσχει με τον οποιοδήποτε τρόπο και να γίνει μέλος της ομάδας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

    Καλωσήρθατε στο Greepto!

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Greepto
    Greepto
    Η ομάδα του Greepto.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα