Τα 10 Καλύτερα Κρύπτο Εργαλεία

    Κάντε την αναζήτηση σας, για τα Crypto που σας ενδιαφέρουν, ευκολότερη με αυτά τα 10 εργαλεία.

    Η ιδέα των κρυπτονομισμάτων υπάρχει από τότε που ο Satoshi Nakamoto ανακοίνωσε το White Paper του Bitcoin τον Αύγουστο του 2008. Έτσι όλη η ιδέα και η δομή γύρω από αυτόν τον χώρο είναι θα έλεγα σε βρεφικό στάδιο ακομα. Η αγορά των κρυπτονομισμάτων σε αντίθεση με άλλες χρηματοοικονομικές αγορές δεν κυριαρχείται από παραδοσιακούς παίχτες. Επομένως, για τους νεοεισερχόμενους επενδυτές αλλά και για τους πιο προχωρημένους μπορεί να καταστεί δύσκολο το να αναλύσουν πληροφορίες να συλλέξουν δεδομένα, τόσο από την πλευρά της τεχνικής ανάλυσης όσο και από το εις βάθος “ψαχούλεμα” του εκάστοτε project. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα 10 καλύτερα εργαλεία ώστε να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη πριν επενδύσετε στο project που επιθυμείτε.

    CoinMarketCap

    Για να ξεκινήσουμε, με μία απλή αλλά χρήσιμη πλατφόρμα. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζεται το Coimarketcap είναι για πολλούς ο χώρος όπου μπορούμε να ελέγξουμε τις τιμές των κρυπτονομισμάτων, τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς και του καθένα ξεχωριστά project, την κυκλοφορία νομισμάτων όπου παρέχει το κάθε crypto. Παρότι η εξερεύνηση είναι αρκετά περιορισμένη είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τον έλεγχο της συνολικής αγοράς.

    Το Coinmarketcap διαθέτει τα βασικά στατιστικά στοιχεία που χρειάζεστε, για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση των περισσότερων project καθώς και του σχετικού νομίσματος ή διακριτικού σας ενδιαφέρει. Για την αγορά στο σύνολο της μπορείτε να βρείτε τον συνολικό αριθμό κρυπτονομισμάτων και το συνολικό όριο, και τον όγκο της αγοράς καθώς και να δείτε το dominance του BTC και ETH Gas Fees. Εκτός από αυτά θα βρείτε κορυφαίες ειδήσεις από όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους. Στη συνέχεια όταν προχωρήσουμε σε μεμονωμένα κρυπτονομίσματα, το Coinmarketcap διαθέτει τα βασικά, όπως είναι η τιμή το ανώτατο όριο της αγοράς, η προσφορά, μία σύντομη περιγραφή και μερικά άλλα πράγματα. Αυτό που εμένα μου αρέσει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τη δικιά σας λίστα παρακολούθησης ώστε να μην χάνεται στιγμή από τα project που σας ενδιαφέρουν.

    coinmarketcap

    Στη συνέχεια, αν προτιμάτε να κάνετε κάποια έρευνα για νέα altcoins για τα οποία δεν έχετε ακούσει ποτέ, το CoinMarketCap προσφέρει μερικές βασικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε.
    Πρώτον, εάν θέλετε να τα βρείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αναζητήσετε projects ανά όριο αγοράς, όγκο ή κάτι άλλο. Στη συνέχεια, όταν βρείτε ένα κρυπτονόμισμα που σας φαίνεται ενδιαφέρον, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη σάρωση για να ελέγξετε αν είναι  απάτη ή αν πραγματικά μπορεί να είναι κάτι πιο ουσιώδες για να το εξετάσετε περαιτέρω. Αυτό μπορείτε να το κάνετε, για παράδειγμα, ελέγχοντας ποιες ανταλλακτήρια προσφέρουν το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα. Το Coinmarketcap αξιολογεί το πόσο αξιόπιστο είναι ένα ανταλλακτήριο ανάλογα τις κινήσεις που έχει. Μετά από αυτό μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό των ενεργών διευθύνσεων μαζί με την κατανομή διακριτικών. Όλα αυτά θα σας δώσουν μια καλή επισκόπηση πριν σκάψετε βαθύτερα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι πιθανότατα πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε το Coingecko αντ ‘αυτού, το οποίο είναι εξίσου καλό, σύμφωνα με κάποιους ακόμη καλύτερο. Ωστόσο και τα δύο προσφέρουν τα ίδια παρόμοια εργαλεία.

    CryptoPanic

    Κάτι στο οποίο πιστεύω και όλοι συμφωνούν είναι ότι ο χώρος των crypto εξελίσσεται με πρωτοφανείς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο θα σας χτυπήσει ένα τσουνάμι περιεχομένου και δεν είναι δυνατόν να έχετε το χρόνο να φιλτράρετε τα πάντα. Και κάπου εδώ έρχεται το CryptoPanic. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, συγκεντρώνει το κορυφαίο περιεχόμενο από όλους τους ιστότοπους. Δεν μιλάω μόνο για ειδησεογραφικούς ιστότοπους, έχουν τα πάντα, από βίντεο στο Youtube έως αναρτήσεις στο Twitter. Το CryptoPanic διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τίποτα. Ωστόσο, το CryptoPanic δεν είναι ίσως το πιο φιλικό προς το χρήστη με την απλή του διάταξη, οπότε συνήθως χρησιμοποιώ τους συνδέσμους τους και διαβάζω το περιεχόμενο από τον αρχικό ιστότοπο.

    Τέλος, ένα εξαιρετικά καλό χαρακτηριστικό στο CryptoPanic είναι η δυνατότητα ψήφου σε αναρτήσεις. Αυτό διευκολύνει την ταξινόμηση των ειδήσεων με βάση αυτό που διαβάζουν και αρέσουν στους χρήστες. Αυτό σας βγάζει από το πολύ μπέρδεμα, δεδομένου ότι η ποσότητα περιεχομένου στο CryptoPanic μπορεί να είναι αρκετά συντριπτική. Ωστόσο, είναι ένας καλός ιστότοπος που σίγουρα θα σας χρησιμεύσει.

    CoinMarketCal

    Ένα άλλο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για οποιοδήποτε συμβάν συμβαίνει στο χώρο των Cryptos είναι το CoinMarketCal. Αυτό που κάνουν είναι να προσφέρουν ένα ημερολόγιο με όλα τα γεγονότα που περιβάλλουν πολλά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων και των μικρότερων νομισμάτων. Αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για να ελέγξετε εάν λαμβάνει χώρα κάποιο σημαντικό γεγονός, στο project που σας ενδιαφέρει. Για τους swing traders, προσφέρει την τέλεια έρευνα συναλλαγών, καθώς πολλά κρυπτονομίσματα τείνουν να εκτοξεύονται πριν από ένα σημαντικό γεγονός. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από project που ξεκινούν σε συγκεκριμένο blockchain ή αναβάθμιση όπως το EIP 1559 του Etherium. Άλλες μορφές ειδήσεων που βρίσκονται στο ημερολόγιο θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν λίστες ανταλλαγής ή ICO, και οι δύο αποτελούν εξαιρετικές πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών.

    Ωστόσο, ο αριθμός των γεγονότων που συμβαίνουν σε μια ταχέως εξελισσόμενη αγορά όπως τα κρυπτονομίσματα είναι αρκετά, γι ‘αυτό μπορείτε να φιλτράρετε αυτά τα συμβάντα. Το CoinMarketCal λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαρτάται από την κοινότητα να δημοσιεύει νέα συμβάντα. Στη συνέχεια, επιτρέπουν στα μέλη της κοινότητας να ψηφίσουν τα γεγονότα που αναφέρονται για να δείξουν εάν είναι πιθανό να συμβούν ή όχι. Αυτό σας επιτρέπει να ταξινομείτε μόνο για μεγάλα γεγονότα που συνήθως περιλαμβάνουν εκδηλώσεις όπως η έναρξη του EIP 1559. Επιπλέον, μπορείτε να ταξινομήσετε εάν θέλετε να βλέπετε ειδήσεις για ένα συγκεκριμένο κρυπτογράφημα ή ίσως μόνο για τα 10 κορυφαία. Ωστόσο, θέλετε να μάθετε το καλύτερο μέρος όλων αυτών; Το CoinMarketCal είναι εντελώς δωρεάν.

    TradingView

    Τώρα, μια πλατφόρμα που απλώς πρέπει να αναφέρω είναι το TradingView. Αυτό είναι μακράν το καλύτερο εργαλείο διαγραμμάτων εκεί έξω. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό πολύ βαθιά αφού θα βρείτε αρκετές πληροφορίες στην ενότητα: Trading και Οικονομικά των Cryptocurrency της παρούσας ιστοσελίδας.

    Εάν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνική ανάλυση, τότε σας εγγυώμαι ότι έχετε δει κάποιον να χρησιμοποιεί το TradingView ή ίσως να το χρησιμοποιείτε μόνοι σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το TradingView προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε ποτέ. Προσφέρουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τη δική σας ανάλυση μαζί με κάθε γνωστό δείκτη που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Όχι μόνο έχουν ενσωματώσει τους πιο διάσημους δείκτες, αλλά επιτρέπουν επίσης στην κοινότητά τους να δημιουργήσει τους δικούς του δείκτες και να τους μοιραστεί. Μπορείτε να τα βρείτε από το κουμπί ενδείξεων. Για να γνωρίζετε ποιες θα χρησιμοποιήσετε, το TradingView προσφέρει την ευκαιρία να σας αρέσουν αυτοί οι δημόσιοι δείκτες και ο αριθμός των επισημάνσεων “μου αρέσει” εμφανίζεται δίπλα στο όνομα.

    Συνολικά, το TradingView είναι το καλύτερο εργαλείο για τεχνική ανάλυση.

    Glassnode

    Το Glassnode είναι ένα εργαλείο ανάλυσης αλυσίδας, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς έχετε ακούσει. Συχνά χρησιμοποιείται από ειδησεογραφικούς ιστότοπους όπως το Coindesk ως αναφορά στα στατιστικά στοιχεία στα οποία αναφέρονται. Αυτό από μόνο του δείχνει την αξιοπιστία του που το καθιστά ένα εργαλείο που προτιμώ να χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος. Το Glassnode μας δίνει μια μεγάλη ποικιλία αναλυτικών στοιχείων στην αλυσίδα και επομένως, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την ανάλυση σε αλυσίδα, μπορεί να σας συγκλονίσει. Το ένα είναι καθαρό μη πραγματοποιημένο κέρδος/ζημία (NUPL). Αυτή η μέτρηση, όπως υποδηλώνει το όνομα, δείχνει πόσα ενεργά HODLers κερδίζουν έναντι ζημίας.

    Ο λόγος που αυτή η μέτρηση είναι πολύτιμη είναι ότι όταν η ευφορία χτυπά όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάθονται με μη πραγματοποιημένα κέρδη. Αυτό φυσικά δημιουργεί διαφαινόμενη πίεση πώλησης που περιμένει να πραγματοποιηθεί εάν συμβεί κάτι απροσδόκητο. Από την άλλη πλευρά, ένας σημαντικός αριθμός στο κόκκινο μπορεί να είναι ένα σημάδι για είσοδο, ειδικά εάν η πτώση έχει ήδη συμβεί και η τιμή κινείται πλάγια. Αυτό δείχνει ότι τα αδύναμα χέρια έχουν τιναχτεί και τα υπόλοιπα θα κάνουν HODL. Αυτό καθιστά την πίεση πώλησης μικρή που φυσικά μπορεί να δελεάσει τους αγοραστές αφού ο κίνδυνος/ανταμοιβή τους φαίνεται καλός.

    Μια άλλη χρήσιμη μέτρηση που χρησιμοποιείται συχνά είναι οι ενεργές διευθύνσεις. Αυτό είναι πιθανώς κάτι για το οποίο έχετε ακούσει πολλοί, αλλά αξίζει ακόμα να το αναφέρουμε. Ο αριθμός των διευθύνσεων δηλώνει τέλεια τη μακροπρόθεσμη υιοθέτηση αυτού project. Εάν αυξηθούν οι ενεργές διευθύνσεις, σημαίνει περαιτέρω υιοθέτηση που είναι πάντα ανοδική, ανεξάρτητα από το κρυπτονόμισμα για το οποίο μιλάμε.

    Αυτά είναι μόνο δύο από τις πολλές χρήσιμες μετρήσεις που έχει να προσφέρει το Glassnode. Ωστόσο, δεν προσφέρουν τα πάντα δωρεάν. Το Glassnode διαθέτει ένα δωρεάν σχέδιο το οποίο με τα δικά του λόγια προσφέρει την πιο θεμελιώδη ανάλυση της αλυσίδας. Στη συνέχεια, εάν χρειάζεστε πιο ενημερωμένες πληροφορίες μαζί με μερικές πρόσθετες μετρήσεις, θα πρέπει να πληρώσετε για το προηγμένο πλάνο τους 29 $ το μήνα. Αυτό το σχέδιο θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ακόμη και την πιο ενδελεχή ανάλυση.

    Ωστόσο, το Glassnode προσφέρει ένα πρόγραμμα για 799 $ το μήνα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να εκτοξεύσει ο μέσος επενδυτής λιανικής. Γι ‘αυτό σας προτείνω να ξεκινήσετε με το δωρεάν πρόγραμμα και να προχωρήσετε στο προχωρημένο, αν σας αρέσει η υπηρεσία και αισθάνεστε την ανάγκη αναβάθμισης.

    Messari

    Κατά την πρώτη είσοδο σε κρυπτονομίσματα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από εμάς ονειρευόμασταν να βρούμε αυτά τα 100x altcoins. Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε και να μετακινηθείτε σε όλα τα 11.000 κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι ένας πόνος… καλά ξέρετε τι… αφού ένα υψηλό ποσοστό των διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων είναι, όπως μας αρέσει να τα αποκαλούμε shit coins. Ευτυχώς για εμάς, έχουμε το Messari για να μας βοηθήσει να ανακουφίσουμε τον πόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή το πρόγραμμα της Messari είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων που μπορείτε να φιλτράρετε για να περιορίσετε την αναζήτηση. Αυτά περιλαμβάνουν όρους αγοράς, όγκο, χρόνο από ATH, % κάτω από ATH, κατηγορία και πολλά άλλα. Το σημαντικό με το Messari και τον όγκο είναι ότι αναφέρουν τον πραγματικό όγκο και όχι αυτόν που ανέφεραν πολλές πρόχειρες ανταλλαγές. Πέρα από όλα αυτά, για να κάνετε τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη όταν μετακινείστε σε αυτά τα νομίσματα, το Messari έχει ένα έμπιστο σήμα δίπλα σε αυτά τα κρυπτονομίσματα που έχουν επαληθεύσει, έχουν επίσης καταχωρήσει τα κορυφαία αξιόπιστα ανταλλακτήρια για να γνωρίζετε πού να κάνετε τις συναλλαγές σας.

    CryptoQuant

    Στη συνέχεια θα δούμε άλλο ένα φοβερό εργαλείο ανάλυσης. Το CryptoQuant προσφέρει οπτικά γραφήματα σχεδόν για όλα, γεγονός που το καθιστά ένα εργαλείο για να δείτε τι κάνουν οι άλλοι. Πρώτον, μια ιδιαίτερα χρήσιμη μέτρηση για να προσπαθήσετε να βρείτε την κορυφή είναι όλες οι καθαρές ροές των ανταλλαγών. Φυσικά, αυτό σας δίνει μια αίσθηση για το αν οι άνθρωποι σχεδιάζουν να πουλήσουν ή να κρατήσουν. Εάν υπάρχει αύξηση της ροής στα ανταλλακτήρια, τότε η πτώση μπορεί να είναι κοντά, γιατί αν δεν πουλήσετε τα νομίσματά σας, γιατί να τα μεταφέρετε σε ένα ανταλλακτήριο; Το ίδιο συμβαίνει και αντίστροφα. Εάν υπάρχει αυξανόμενη εκροή, σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι σχεδιάζουν να κάνουν HODL. Αν και ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι εάν υπήρξαν σημαντικές εκροές μπορεί να αφήσει τα ανταλλακτήρια με μικρές προμήθειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ισχυρότερες κινήσεις των τιμών τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, οπότε ετοιμαστείτε για κάποια μεταβλητότητα.

    Πέρα από τους επενδυτές λιανικής που μεταφέρουν νομίσματα από και προς τα ανταλλακτήρια, υπάρχουν επίσης μερικοί άλλοι, μεγαλύτεροι, παίκτες εκεί έξω, κυρίως οι ανθρακωρύχοι (miners). Φυσικά, οι ανθρακωρύχοι πωλούν επίσης τα νομίσματά τους περιστασιακά, είτε για να πληρώσουν φόρους είτε για να επενδύσουν σε νέο εξοπλισμό. Αυτά τα δεδομένα εξόρυξης μπορούν να παρακολουθούνται στο CryptoQuant και κοιτάζοντάς τα μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την κορυφή. Εάν οι ανθρακωρύχοι μεταφέρουν κεφάλαια, τότε μπορεί να σημαίνει ότι σκοπεύουν να απορρίψουν σύντομα ορισμένες συμμετοχές. Μπορείτε να το ελέγξετε περαιτέρω εξετάζοντας όλους τους ανθρακωρύχους για να ανταλλάξουν ροές.

    Ο συνδυασμός αυτών των μετρήσεων ροής κεφαλαίου με άλλες μετρήσεις από ορισμένες πλατφόρμες για τις οποίες συζητήθηκε θα πρέπει να σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει. Συνεπώς, σας προτείνω ανεπιφύλακτα όχι μόνο να δείτε αυτά τα στατιστικά στοιχεία, αλλά να τα συνδυάσετε όσο περισσότερο μπορείτε.

    Bybt

    Τώρα, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει ή να έχετε δει τη λέξη εκκαθάριση που χρησιμοποιήθηκε όταν η αγορά κατέρρευσε. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε τι σημαίνει, θα εξηγήσω σε μία πρόταση. Οι εκκαθαρίσεις σημαίνουν ότι οι έμποροι με μόχλευση αναγκάζονται να πουλήσουν ό, τι απομένει από τις συμμετοχές τους λόγω της τιμής του περιουσιακού στοιχείου που τους έχει προκαλέσει απώλεια χρημάτων. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν το BTC πέφτει κατακόρυφα και όταν συμβαίνει αυτό κάνει τη βουτιά πολύ ισχυρότερη.
    Για την παρακολούθηση της ρευστοποιημένης ποσότητας έχουμε το συγκεκριμένο εργαλείο.

    Το Bybt είναι ένα εργαλείο ανάλυσης παραγώγων που δίνει στους πιο έμπειρους εμπόρους μεγάλη ποσότητα χρήσιμων πληροφοριών. Ωστόσο, για τους πιο άπειρους εμπόρους, ο αριθμός των εκκαθαρίσεων προσφέρει καλές γνώσεις. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει την αναγκαία άνεση όταν βλέπετε ότι ένα ατύχημα προκλήθηκε λόγω ρευστοποιήσεων και όχι θεμελιωδών λόγων.

    Μια άλλη χρήσιμη γνώση που προσφέρει η Bybt είναι η ροή κεφαλαίων από και προς την Grayscale. Όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, η Grayscale είναι μακράν ο μεγαλύτερος διαχειριστής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και είναι επίσης το ιδανικό μέρος για θεσμικούς επενδυτές που αναζητούν έκθεση κρυπτονομισμάτων. Η εξέταση αυτών των στατιστικών είναι σημαντική για να δούμε πώς προχωράει η θεσμική υιοθεσία.

    Lunar Crush

    Το συγκεκριμένο εργαλείο θεωρώ πώς είναι και ένα από τα αγαπημένα καθώς το συμβουλεύομαι πάρα πολύ συχνά πριν την αγορά μου. Για να γλιτώσετε από αμέτρητες ώρες κύλισης στο YouTube, το TikTok και το Twitter για να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με το αν η κοινότητα είναι θετική σε ένα project, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lunar Crush.

    Το Lunar Crush συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που βρίσκονται στον ιστό από τις ενέργειες τιμών έως τις τάσεις αναζήτησης Google. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και πολύ υψηλότερες τεχνολογίες IQ που ξεφεύγουν από το επίπεδο των γνώσεών μου, σχηματίζουν μερικές διαφορετικές βαθμολογίες για εσάς ώστε να γνωρίζετε ποιο είναι το συναίσθημα γύρω από ένα κρυπτονόμισμα. Το πρώτο είναι η βαθμολογία Galaxy. Αυτή είναι μια βαθμολογία που μετρά την κρυπτογράφηση έναντι του ίδιου χρησιμοποιώντας τέσσερις δείκτες απόδοσης, που βρίσκονται στην παρακάτω εικόνα. Όταν όλα αυτά συνδυαστούν, σας δίνει τη βαθμολογία Galaxy. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο καλύτερο το project. Το άλλο σύστημα κατάταξης είναι το Altrank. Αυτό συγκρίνει τις τιμές και τα δεδομένα του project με το Bitcoin και ο αριθμός 1 είναι ο καλύτερος. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε εύκολα τη λίστα για να σας δείξει πρώτα το καλύτερο.

    3Commas

    Αυτό το εργαλείο είναι για όλους εκείνους που τους αρέσει να κάνουν συναλλαγές. Το 3Commas δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2017, το οποίο τους έδωσε χρόνο να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα που προσφέρει ποικιλία διαφορετικών πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των κρυπτονομισμάτων, όσο και των μετοχών.

    Ναι, το 3Commas έδωσε στους εμπόρους της κοινότητας να δημιουργήσουν έναν τρόπο να δοκιμάσουν τη δική τους στρατηγική συναλλαγών σε ιστορικές δράσεις τιμών. Και ενώ λέγεται ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε στην προηγούμενη επιτυχία, πρέπει ακόμα να αναγνωρίσετε ότι όλες οι στρατηγικές συναλλαγών έχουν διαμορφωθεί με την προϋπόθεση ότι έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν είναι εγγυημένο, γι ‘αυτό και η διαπραγμάτευση χαρτιού είναι ένας ασφαλής τρόπος για να δοκιμάσετε περαιτέρω τη στρατηγική σας. Αν και δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος το 3Commas, έχω ακούσει μόνο καλά λόγια.

    
    

    💠 Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης 💠

    Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

    Πηγή: Coinbureau

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Hliasar
    Hliasar
    Είμαι στο χώρο των κρυπτονομισμάτων από το 2020. Από την αρχή αυτός ο χώρος με εξέπληξε και ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω. Κάθε μέρα μου αρέσει να μαθαίνω κάτι καινούργιο και αν μπορώ να το μοιράζομαι με άλλους ανθρώπους. Η γνώση είναι το παν!!

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα