Έφτασε το 1ο GIVEAWAY!

    Δεν περιμέναμε τόσο πολύ στήριξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Χαιρόμαστε πραγματικά που έχουμε ακούσει θετικά σχόλια από τους επισκέπτες του site και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην Ελληνική κοινότητα των κρυπτονομισμάτων.

    Έτσι η ομάδα του Greepto θέλει να σας ευχαριστήσει διοργανώνοντας το πρώτο Giveaway μας, μέσω του Twitter.

    Τα δώρα

    Θα δοθούν τρία διαφορετικά δώρα:

    Το Ledger Nano S

    Το Ledger Nano S είναι ένα hardware wallet το οποίο προσφέρει μεγάλη ασφάλεια για τα κρυπτονομίσματα σας και είναι απαραίτητο για όσους έχουν στην κατοχή τους κρυπτονομίσματα. Περισσότερα για τα hardware wallets μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το Ledger Nano S σας δίνει ένα seed phrase το οποίο είναι κάποιες λέξεις στην σειρά οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν το πορτοφόλι σας. Μπορείτε να διαβάσατε για το seed phrase εδώ και το πιο σημαντικό που είναι η αποθήκευση και φύλαξη του εδώ.

    Τρόπος Συμμετοχής

    Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός, πρέπει να κάνετε τα παρακάτω και θα λάβετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση:

    1. Follow το GreeptoGR στο Twitter
    2. Like & Retweet αυτό το Tweet

    Το giveaway θα λήξει την Πέμπτη 2/9 στις 15:00 το μεσημέρι.

    Αποτελέσματα

    Τα αποτελέσματα θα ανακοινώθουν μετέπειτα μέσω του Twitter μας και θα έρθουμε σε επικοινωνία με τους νικητές. Επίσης θα γίνει εγγραφή οθόνης κατά τη διαδικασία της κλήρωσης. Θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν τρεις νικητές και τρεις αναπληρωματικοί σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα.


    Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά σε όλους σας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και το Greek Cryptocurrency Community για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν το μπλουζάκι και την στήριξη τους.

    Καλή επιτυχία σε όλους!

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Greepto
    Greepto
    Η ομάδα του Greepto.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα