COSMOS Athens: Μια εκδήλωση του Cosmos στις 26 Μαΐου στην Αθήνα

    Το Cosmos Athens, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου 2024, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, αναμένεται να είναι μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις στον κόσμο της τεχνολογίας blockchain.

    Με διεθνή διάσταση και συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών του εξωτερικού στο οικοσύστημα του Cosmos, το συνέδριο αυτό αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και δικτύωσης στον τομέα.
    Παράλληλα, έρχεται να προσδώσει διεθνή διάσταση στις συζητήσεις και τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της τεχνολογίας blockchain.
    Στα πλαίσια του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από μεγάλες εταιρείες στον χώρο του blockchain.
    Επιπλέον, θα διοργανωθούν σχετικά εργαστήρια, περιορισμένων θέσεων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις τεχνικές πτυχές της τεχνολογίας και να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες.

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    • Keynotes
    • Panels
    • NFT Exhibition
    • Networking

    Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας.

    Για να μείνετε ενημερωμένοι μπορείτε να βλέπετε στο X το λογαριασμό: @MediaInterchain

    Η συμμετοχή στο COSMOS Athens είναι δωρεάν, περιορισμένων θέσεων και μπορείτε να κάνετε online εγγραφή στην πλατφόρμα https://lu.ma/cosmosathens.

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα