H Binance επιλέγει το Ηράκλειο Κρήτης για το επόμενο Meet Up!

    Την πόλη του Ηρακλείου επέλεξε αυτή τη φορά η Binance, για να πραγματοποιήσει το τρίτο κατά σειρά Meet Up.

    Στις 21 Ιουλίου, οι Κρητικοί λάτρεις της τεχνολογίας Blockchain και των κρυπτονομισμάτων θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο Αστόρια σε μία συνάντηση που θα έχει συζητήσεις με επαγγελματίες του χώρου και πολλά δώρα.

    Crypto Hub: Μια εφαρμογή για Android για να βρείτε τα πιο σημαντικά δεδομένα για κάθε κρυπτονόμισμα, να παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιο σας και να έχετε πρόσβαση στα πιο σημαντικά εργαλεία.

    Η εκδήλωση ειναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί από τις 18:00 – 21:00 και οι θέσεις είναι περιρισμένες.

    Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να κλείσουν το εισητήριό τους εδώ: https://www.eventbrite.com/e/binance-meetup-heraklion-tickets-637959162027

    Ποιά είναι η Binance?

    Η Binance είναι ο κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας blockchain και κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2017 και αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα. Σήμερα την εμπιστεύονται πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες από 180+ χώρες.

    Ο κύριος στόχος είναι η ενίσχυση και την αύξηση της χρηματικής ελευθερίας των χρηστών και θεωρείται ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα στον χώρο του blockchain. Αποτελείται από ένα εξελιγμένο ανταλλακτήριο, την ακαδημία Blockchain Academy, το πρόγραμμα επώασης νεοφυών επιχειρήσεων Binance Labs, την πλατφόρμα λανσαρίσματος blockchain έργων Binance Launchpad, την αποκεντροποιημένη υπηρεσία Trust Wallet, την φιλανθρωπική πλατφόρμα Binance Charity και άλλα προγράμματα έρευνας και καινοτομίας.

    Crypto Hub: Μια εφαρμογή για Android για να βρείτε τα πιο σημαντικά δεδομένα για κάθε κρυπτονόμισμα, να παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιο σας και να έχετε πρόσβαση στα πιο σημαντικά εργαλεία.

    Οι Έλληνες μπορούν να διαβάσουν άρθρα της Ακαδημίας Binance στα Ελληνικά να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά webinars στα Ελληνικά καθώς και να γίνουν μέλος της Ελληνικής Κοινότητας στο Telegram που αριθμεί περίπου 6000 μέλη, για να θέσουν τις ερωτήσεις τους για την τεχνολογία Blockchain και τα προϊόντα της Binance.

    Η Ατζέντα της εκδήλωσης στις 21 Ιουλίου στο Ηράκλειο

    Το Meetup θα περιλαμβάνει ομιλίες από στελέχη της Binance και καλεσμένους από τον κλάδο των crypto.

    Τα θέματα θα αφορούν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Binance και τις υπηρεσίες της, τους τρόπους εντοπισμού scam projects, τις καινοτομίες στον χώρο των NFTs. Φυσικά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κι άλλα μέλη της κοινότητας αλλά και να κερδίσουν Binance Swags (t-shirts, καπελάκια, τσάντες κλπ)

    Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, αναλυτικά το πρόγραμμα θα είναι το εξής:

    • 6:00 μμ – 6:30 μμ Registration
    • 6:30 μμ – 6:40 μμ Καλοσώρισμα – Ανδρέας Βλάχος, Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Binance σε Ελλάδα & Κύπρο
    • 6:40 μμ – 7:00 μμ Πώς να αποφύγετε τις απάτες στο χώρο των κρύπτο – Βασίλειος Παπουτσής, Binance MLRO
    • 7:00 μμ – 7:20 μμ Πλεονεκτήματα της Κάρτας Binance
    • 7:20 μμ – 7:40 μμ The importance of on-ramp & off-ramp in crypto – Jaro Popow
    • 7:40 μμ – 7:50 μμ AMA with Angels
    • 7:50 μμ – 8:10 μμ Συζήτηση: Bitcoin Blockchain: BRC 20 & Ordinals – Ανδρέας Βλάχος & Μαρίνος Θεμιστοκλέους (Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)
    • 8:10 μμ – 8:30 μμ Kahoot Game με δώρα Binance Swag
    • 8:30 μμ – 9:00 μμ Networking & Coffee

    Ευκαιρίες Για Όλους

    Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε δια ζώσης, σας προτείνουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις πάνω στη νέα αυτή τεχνολογία. Η τεχνολογία Blockchain, σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες όπως την Τεχνητή Νοημοσύνη και την με την επικράτηση του Web3, προβλέπεται να φέρει τεράστιες αλλαγες σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

    Crypto Hub: Μια εφαρμογή για Android για να βρείτε τα πιο σημαντικά δεδομένα για κάθε κρυπτονόμισμα, να παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιο σας και να έχετε πρόσβαση στα πιο σημαντικά εργαλεία.

    Η γνώση είναι αυτή που μας προστατεύει από κακόβουλες ενέργειες και δημιουργεί ευκαιρίες σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Binance σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρείχε υποτροφίες στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου “Blockchain & Ψηφιακά Νομίσματα”.

    Επιπλέον, κατά καιρούς διοργανώνονται διάφορα δωρεάν Workshops σε συνεργασία με έγκριτα Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων Ελληνικών Πανεπιστημίων).

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη Ελληνική Κοινότητα στο Telegram.

    Για προκράτηση θέσης: https://www.eventbrite.com/e/binance-meetup-heraklion-tickets-637959162027


    Αν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω social media για να μας ακολουθήσετε και να μας στηρίξετε:

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα