Η Binance συνεχίζει τις αναλήψεις στο Bitcoin μετά από μια δεύτερη διακοπή

    Η Binance ξεκίνησε και πάλι τις αναλήψεις στο Bitcoin (BTC) μετά από μια δεύτερη διακοπή, καθώς το δίκτυο του Bitcoin υποφέρει από πρωτοφανή συμφόρηση.

    Η Binance διέκοψε για λίγο τις αναλήψεις Βitcoin για περίπου δύο ώρες το βράδυ της Κυριακής, καθώς ο αριθμός των μη επιβεβαιωμένων συναλλαγών έφτασε σε υψηλό ρεκόρ. Η δεύτερη παύση, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, ήταν επίσης για λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

    Crypto Hub: Μια νέα εφαρμογή για Android για να βρείτε τα πιο σημαντικά δεδομένα για κάθε κρυπτονόμισμα και να έχετε πρόσβαση στα πιο σημαντικά εργαλεία.

    “Για να αποφευχθεί ένα παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον, οι χρεώσεις μας έχουν προσαρμοστεί. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην αλυσίδα και να προσαρμόζουμε ανάλογα εάν χρειαστεί”, ανέφερε η Binance σε tweet.

    Η ομάδα μας εργάζεται επίσης για να ενεργοποιήσει τις αναλήψεις του BTC μέσω του Lightning Network, οι οποίες θα βοηθήσουν σε τέτοιες καταστάσεις.

    Ο αριθμός των μη επιβεβαιωμένων συναλλαγών πλησίαζε τις 500.000 όταν έλαβε χώρα η δεύτερη παύση, από περίπου 400.000 όταν σημειώθηκε η πρώτη παύση. Τώρα αρχίζει να μειώνεται και αυτή τη στιγμή είναι λίγο πάνω από 430.000 σε διάστημα 12 ωρών.

    Η τιμή του bitcoin συνεχίζει να πέφτει προς τα κάτω και τώρα βρίσκεται στα 27.900 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 3,1% τις τελευταίες 24 ώρες.

    Τα στοιχεία του CoinGecko δείχνουν ότι η Binance έχει υποχωρήσει σημαντικά στη θέση της όσον αφορά τον όγκο των συναλλαγών Bitcoin και δεν βρίσκεται πλέον στα 10 κορυφαία ανταλλακτήρια για ζεύγη συναλλαγών με το bitcoin.


    Αν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω social media για να μας ακολουθήσετε και να μας στηρίξετε:


    Πηγή: Coindesk

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα