Bitcoin to the Moon? 5 προβλέψεις για το 2022

    Το Bitcoin θα φτάσει τα 200.000$, το hash rate του Bitcoin θα ανέβει, το Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο; Διαβάστε μερικές προβλέψεις εδώ!

    Με όλη την τρέλα που υπήρχε στο Bitcoin φέτος (Ένα καινούργιο ιστορικό υψηλό! Είναι πλέον νόμιμο χρήμα στο Ελ Σαλβαδόρ! Η Tesla το αγαπάει! Η Tesla το μισεί!), ας ρίξουμε μια ματιά στο τι πιστεύουν μερικοί ειδικοί (και τυχαίοι άνθρωποι στο Twitter) το 2022.

    1. Arcane Research: Το Bitcoin θα ξεπεράσει τον S&P 500

    Η ερευνητική εταιρεία στα δεδομένα του blockchain είπε σε μια έκθεση της αυτόν τον μήνα ότι είναι πιθανό το Bitcoin να ξεπεράσει τον S&P 500 το 2022. Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο τρελό όσο μπορεί να ακούγεται, δεδομένου ότι ξεπέρασε ήδη τον S&P 500 το 2021. Ωστόσο, είναι είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον μία ερευνητική εταιρεία πιστεύει ότι θα συνεχίσει να ξεπερνά τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες στο χρηματιστήριο.

    2. PlanB: Είναι ακόμα πιθανό το Bitcoin να πάει στις 200.000$

    Όλοι αγαπάμε ένα καλό stock-to-flow μοντέλο, έτσι δεν είναι; Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του S2F του Twitter, PlanB, είναι ακόμα εδώ με την εξαψήφια πρόβλεψη του για το Bitcoin για το μέλλον. Σύμφωνα με ένα tweet της 29ης Δεκεμβρίου, ο αναλυτής τόνισε τη σημασία της χρήσης «μοντέλων για να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα συναισθήματα» και σημείωσε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο χαμηλό όριο της ζώνης των 50K-200K. Ελέγξτε το παρακάτω διάγραμμα για να δείτε πού πιστεύει ότι θα κινηθεί το Bitcoin το 2022.

    Πηγή: PlanB

    3. Jack Dorsey: Το Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο

    Εντάξει, ο Jack δεν διευκρίνισε ότι αυτό θα συμβεί το 2022, αλλά έκανε μια πρόβλεψη! Ακόμα μετράει!

    Ο ιδρυτής του Twitter (και πρώην διευθύνων σύμβουλος του) έκανε αυτή την πρόβλεψη με έναν τυπικά περίεργο τρόπο στο Twitter – απαντώντας στην ερώτηση της ράπερ Cardi B σχετικά με το εάν το Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο. Ίσως ο Jack θα αφιερώσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του για να το κάνει αυτό το 2022 — μόνο ο χρόνος θα δείξει.

    4. Anthony ‘Pomp’ Pompliano: Το Hash Rate του Bitcoin μόνο θα αυξάνεται

    Μιλώντας στο CNBC την περασμένη εβδομάδα, η προσωπικότητα του crypto Twitter και του YouTube, ο Pomp, είχε μεγάλες ελπίδες για το Bitcoin mining το 2022 – παρά το φετινό FUD σχετικά με την απαγόρευση του στην Κίνα. Σημείωσε ότι αφότου το mining άρχισε να μετακινείται από την Κίνα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, τώρα περίμενε να δει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του στις ΗΠΑ (ειδικά στο Τέξας) το 2022. Ο Pomp προβλέπει επίσης πολλές, πολλές νέες θέσεις εργασίας στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που θα έρθουν το νέο έτος.

    5. Michaël van de Poppe: Η πρόβλεψη του για το Bitcoin για το 2022

    Ο ειδικός στα κρυπτονομίσματα μας τρόλαρε όλους με ένα βίντεο που ονομάζεται “BITCOIN 2022 PRICE PREDICTION (UPDATED)“. Αντί να αναφέρει μια τιμή, σύμφωνα με το βίντεο 51 δευτερολέπτων του van de Poppe, το Bitcoin το 2022 “ή θα ανέβει, ή θα πέσει ή θα κινηθεί πλαγίως” — έτσι σε κάθε περίπτωση, θα έχει «πάντα δίκιο».

    Αυτό είναι το αγαπημένο μας είδος πρόβλεψης – μια πρόβλεψη που θα πραγματοποιηθεί 100%.

    Και με αυτό, θα σας αφήσουμε να σκεφτείτε τις δικές σας προβλέψεις σχετικά με την τιμή του για το 2022. Μήπως πιστεύετε κι εσείς ότι είτε θα ανέβει, είτε θα πέσει είτε ότι θα κινηθεί πλαγίως; Γιατί εμείς σίγουρα το πιστεύουμε αυτό!


    Πηγή: CoinMarketCap

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα