Η σημασία του να παρευρίσκεστε σε crypto-meetups

    Τα crypto-meetups είναι απίστευτες ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να μιλήσετε με άλλους και να μάθετε για τις νέες εξελίξεις στο χώρο.

    Μιας που πρόσφατα παρεβρέθηκα σε ένα Bitcoin meetup στην περιοχή μου, ήθελα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία και να παροτρύνω και όσους από εσάς δεν έχετε παρεβρεθεί σε κάτι τέτοιο να το επιχειρήσετε.

    Πώς να αναζητήσετε αυτές τις συναντήσεις;

    Το πρώτο πράγμα που μπορεί να θέλετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε σχετικές συναντήσεις στην περιοχή σας. Ένα ταξίδι απαιτεί χρόνο και μπορεί να είναι ακριβό, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε συναντήσεις που είναι κοντά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετούς ιστότοπους για συγκεκριμένες συναντήσεις, οι οποίοι σας επιτρέπουν να φιλτράρετε το θέμα και την τοποθεσία. Μια άλλη επιλογή είναι να εξερευνήσετε εκδηλώσεις στο Facebook, καθώς ορισμένοι διοργανωτές προτιμούν να κάνουν χρήση του κοινωνικού τους δικτύου.

    Πώς να συναντηθείτε;

    Υπάρχουν πολλά meetups εκεί έξω, αν τα αναζητήσετε. Αν δεν υπάρχουν, τότε προτείνω να είστε αυτός που ξεκινάει ένα στην περιοχή σας. Το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε για να δείτε αν υπάρχουν στην περιοχή σας είναι όπως είπαμε οι ιστότοποι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δεύτερη πηγή είναι να ρωτήσετε κάποιον φίλο σας που ασχολείται περισσότερο και μπορεί να ξέρει. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα meetups να γίνονται σε εύκολα προσβάσιμους χώρους, με φιλικό κλίμα και κυρίως χωρίς βαβούρα και φασαρία, καθώς το κύριο αντικείμενο αυτών των meetups είναι η συζήτηση. Αν πρόκειται για meetups με παρουσιάσεις και ομιλίες θα ήταν πολύ καλή ιδέα να γίνει σε έναν άνετο χώρο καθώς και σε co-working spaces.

    Γιατί να συναντηθείτε από κοντά;

    Αυτά τα meetup είναι εξαιρετικά για όλους, από αρχάριους έως βετεράνους για πολλά χρόνια. Υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί κανείς να μάθει σε αυτές τις εκδηλώσεις όπως και να συναναστραφείτε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Σε αυτά τα meetups θα πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό καθώς όποιος βρίσκεται εκέι μπορεί να μοιραστεί απόψεις οι οποίες δεν θα σας βρούν πάντα σύμφωνους. Όλοι είναι εκεί για τον ίδιο λόγο, για να μιλήσουν για τα crypto και όλα όσα τα περιβάλλουν. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον ενθουσιασμό από τους ανθρώπους που εμπλέκονται, τις ερωτήσεις, την ανταλλαγή ιδεών ή τις γνώσεις τους. Και πάλι, αυτό προορίζεται για οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων, μην σας τρομάζει. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας.

    Γιατί οι περισσότερες συναντήσεις είναι ιδανικές για αρχάριους;

    Εάν είστε νέος στα crypto, στο blockchain και τις εφαρμογές τους, οι συναντήσεις αυτές θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Τα περισσότερα meetups στοχεύουν στην ενημέρωση ενός ευρύτερου κοινού, κάτι που είναι υπέροχο αν είστε νέος στον χώρο. Αυτό που σίγουρα θα βοηθήσει είναι να κάνετε κάποια έρευνα πριν εγγραφείτε για συναντήσεις, προκειμένου να μάθετε ποιοι ομιλητές θα έρθουν και ποια θέματα θα ασχοληθούν. Αν δεν ήταν προφανές, τίτλοι όπως “τα smart contracts του Ethereum για προγραμματιστές” είναι γενικά απαγορευμένοι αν είστε αρχάριοι.

    Πώς να εκπροσωπήσω ένα project;

    Εάν σκέφτεστε να προωθήσετε το δικό σας έργο ή κάποιο άλλο σε αυτές τις συναντήσεις, ξανασκεφτείτε το! Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να εκπροσωπήσετε το έργο σας όχι να το προωθήσετε με επιθετικό τρόπο. Κανείς δεν θα σας ζητήσει να βγάλετε την μπλούζα με το λογότυπο του έργου σας ή να φορέσετε κάτι άλλο από πάνω για να το καλύψετε, αν απλά υποστηρίζετε ένα project. Επιπλέον, στις συζητήσεις που θα κάνετε με άλλους, μπορείτε να αναφέρετε τα έργα που προτιμάτε όσο θέλετε. Το κακό θα ήταν να προσπαθήσετε να εξαπατήσετε όσους είναι εκεί και να είστε εκεί με αυτοσκοπό να προσελκύσετε άτομα σε αυτό το project.


    Πηγές: nasdaq.com, medium.com

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Ελένη Κουρουπάκη
    Ελένη Κουρουπάκη
    Ήρθα σε επαφή με τον χώρο των κρυπτονομισμάτων το 2019 και ενθουσιάστηκα. Από εκείνη την στιγμή προσπαθώ να μάθω όλο και περισσότερα, καθώς πιστέυω ότι η τεχνολογία πίσω από τα κρυπτονομίσματα αποτελεί το μέλλον.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα