H Walmart αναζητάει έναν crypto product lead για να ηγηθεί της στρατηγικης για τα ψηφιακά νομίσματα

    Ο βορειοαμερικανικός κολοσσός λιανικής Walmart αναζητάει έναν ο οποίος θα έχει μεγάλη εμπειρία με τα cryptocurrencies, ο οποίος θα μπορεί να αναπτύξει και να ηγηθεί μιας φιλόδοξης στρατηγικής για τα ψηφιακά νομίσματα και ενός roadmap για τα προϊόντα αυτά.

    Στην αγγελία, η Walmart αναφέρει ότι αναζητά κάποιον που έχει εργαστεί σε κορυφαίες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, με τουλάχιστον 10 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση προϊόντων/προγραμμάτων και στην εμπορευματοποίηση τεχνολογικών προϊόντων. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει τεχνογνωσία στα cryptocurrencies και στις τεχνολογίες που σχετίζονται με το blockchain και εις βάθος γνώση του οικοσυστήματος των cryptocurrency και των βασικών παραγόντων του.

    Η Walmart άφησε να εννοηθεί για το επίκεντρο της μελλοντικής της στρατηγικής για τα ψηφιακά νομίσματα, σημειώνοντας ότι επιτρέπει ήδη ένα «ευρύ σύνολο επιλογών πληρωμής για τους πελάτες της» – αν και τα κρυπτονομίσματα δεν είναι ακόμα μέρος αυτού του συνόλου. Πίσω στο 2019, η Walmart είχε ήδη καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα ψηφιακό νόμισμα που θα βασίζόταν στο blockchain και θα ήταν υποστηριζόταν από δολάρια των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό ήταν, τότε, παρόμοιο με τις πρώτες προτάσεις του Facebook που ήταν γνωστές μετέπειτα ως Libra.

    Φέτος, η Walmart δημιούργησε μια επιχείρηση fintech που ονομάζεται “Hazel”, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που θα ενσωματώνονται σε μια εφαρμογή κυρίως για κινητά.

    Το μελλον του ψηφιακού νομίσματος της Walmart και ο Crypto Product Lead θα βρίσκονται στο γραφείο της εταιρείας στο Μπεντονβίλ του Αρκάνσας. Εκτός από την ανάπτυξη και την ηγεσία μιας στρατηγικής κρυπτονομισμάτων, τα βασικά καθήκοντά τους θα είναι να περιλαμβάνουν τον εντοπισμό των αναγκών των πελατών και τη μετατροπή τους σε απαιτήσεις προϊόντων, τη δημιουργία συνεργασιών με ηγέτες σε άλλα προϊόντα, τεχνολογίες και σχεδιασμού, την δημιουργία και την ακολούθηση ενός crypto product roadmap, την επίβλεψη της εκτέλεσης του έργου και τον εντοπισμό επενδυτικών ευκαιριών και συνεργασιών που σχετίζονται με τα cryptocurrencies.

    Μεταξύ των μεγάλων επιχειρήσεων της Βόρειας Αμερικής, η Walmart δεν είναι η μόνη που επιδιώκει να ενσωματώσει ένα ψηφιακό νόμισμα στο ηλεκτρονικό της εμπόριο και την ευρύτερη επιχειρηματική στρατηγική της. Αυτόν τον Φεβρουάριο, η Amazon δημοσίευσε μια αγγελία για εργασία ψάχνοντας έναν που θα ήταν ο ηγέτης της επίβλεψης μιας νέας υπηρεσίας ψηφιακού νομίσματος στο Μεξικό που θα επέτρεπε στους χρήστες να ξοδεύουν το ψηφιακό νόμισμα ενώ ψωνίζουν.

    Εκτός από την σταδιακή είσοδο της Walmart στα ψηφιακά νομίσματα, τα project της που σχετίζονται με το blockchain έχουν μέχρι σήμερα επικεντρωθεί στη χρήση της τεχνολογίας για εφαρμογές που περιλαμβάνουν την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα marketplaces των χρηστών και τις έξυπνες συσκευές.

    Πηγή: Cointelegraph

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα