Το Bitcoin διορθώνει τον κύκλο του πλούτου για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε ελευθερία

    Εξηγώντας τον κύκλο του πλούτου και πώς το Bitcoin σας οδηγεί προς την Ελευθερία

    Έχετε ακούσει ποτέ για τον κύκλο του πλούτου;

    Γνωστός σε πολλούς ανθρώπους, ο κύκλος του πλούτου σας δείχνει πώς μπορείτε να πάρετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας από την εργασία σας και τελικά να αποκτήσετε την ελευθερία να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους. Έχετε υπόψη σας, δεν είπα φυσικά ότι είναι κάτι εύκολο να το κάνετε.

    Ωστόσο, αυτός ο κύκλος που επισημαίνεται από ορισμένους έχει το πλεονέκτημα ότι δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί. Ακολουθεί ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα:

    Όλα ξεκινούν από εσάς και τη δουλειά σας. Θα εργάζεστε σκληρά μέρα με τη μέρα για να κερδίζετε χρήματα. Δεδομένου ότι το ρητό “Τα μετρητά είναι σκουπίδια” είναι πραγματικότητα, θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα είναι διαφόρων τύπων: ακίνητα, μετοχές, χρυσός.

    Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να σας επιτρέπουν να κάνετε τους καρπούς της εργασίας σας να δουλεύουν για εσάς ενώ εσείς κοιμάστε. Όπως είπε κάποτε ο Warren Buffett, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε να εργάζεστε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

    Κάνοντας αυτά τα περιουσιακά στοιχεία να δουλέψουν για εσάς, θα χτίσετε τον πλούτο σας. Ο πλούτος σας θα σας επιτρέψει τελικά να αποκτήσετε ελευθερία. Αυτή είναι μια λέξη που πρέπει να εκληφθεί με την ευρύτερη δυνατή έννοια εδώ. Θα μπορέσετε να πάρετε τον έλεγχο του χρόνου σας και να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους. Αυτή είναι η πιο ουσιαστική ελευθερία που πρέπει να επιδιώξουμε να κατακτήσουμε.

    Ο κύκλος του πλούτου έχει σπάσει στο πλαίσιο του σημερινού νομισματικού και χρηματοπιστωτικού συστήματος

    Αυτός ο κύκλος του πλούτου είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρος, αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα στο σημερινό νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα: δεν λειτουργεί πλέον!

    Γιατί δεν λειτουργεί πλέον; Απλά επειδή ορισμένες σχέσεις έχουν διαρραγεί στο σημερινό σύστημα. Αυτές οι σχέσεις διαλύονται από εξωτερικούς παράγοντες, τους οποίους δεν μπορείτε να ελέγξετε. Μπορείτε μόνο να υποφέρετε την κατάσταση χωρίς να μπορείτε να αντιστρέψετε την τάση.

    Εδώ είναι η προηγούμενη εικόνα που δείχνει πώς οι αδυναμίες του σημερινού συστήματος διακόπτουν αυτόν τον κύκλο του πλούτου:

    Εάν η εργασία σας επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα πριν τα επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία, τότε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρκετές σημαντικές αδυναμίες του σημερινού συστήματος. Το πρώτο είναι η δυνατότητα των κεντρικών τραπεζών να τυπώσουν όσο ψεύτικο χρήμα χρειάζονται από το πουθενά. Καθώς το δολάριο και το ευρώ συνεχίζουν να υποτιμούνται και να είναι υπό το καθεστώς μεγάλου πληθωρισμού, η αγοραστική σας δύναμη συνεχίζει να μειώνεται επίσης.

    Οι καρποί της εργασίας σας δεν μπορούν να σωθούν με ασφάλεια. Αυτή η απαξίωση προκαλεί πληθωρισμό, ο οποίος είναι ένας τρόπος σιωπηρής ληστείας των ανθρώπων. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό, γιατί είναι οι ισχυροί άνθρωποι που βρίσκονται επικεφαλής του σημερινού συστήματος που αποφασίζουν να ενεργήσουν με αυτόν τον τρόπο αψηφώντας τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της Γης.

    Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν έναν τρόπο να προστατεύονται καλύτερα από άλλους, όταν μπορούν να αγοράζουν περιουσιακά στοιχεία των οποίων η αύξηση της αξίας ξεπερνά τις επιπτώσεις του πληθωρισμού. Δυστυχώς, μόνο μια μειοψηφία ανθρώπων έχει πρόσβαση σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

    Τέλος, ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα προκύπτει ακόμη και για εκείνους που ξεπερνούν τις επιπτώσεις του πληθωρισμού. Πρόκειται για τη δημευτική εξουσία των ισχυρών του σημερινού συστήματος επί των περιουσιακών σας στοιχείων. Οι κυβερνήσεις μπορούν να αποφασίσουν να κατάσχουν κάποια από τα περιουσιακά σας στοιχεία για εντελώς αυθαίρετους λόγους. Είναι τα περιουσιακά σας στοιχεία που αποκτήθηκαν με την τίμια εργασία σας, αλλά ισχύουν οι κανόνες των κυβερνήσεων.

    Εκ των πραγμάτων, δεν είστε πλέον σε θέση να αποκτήσετε την ελευθερία να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους. Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα άδικο σύστημα. Ένα σύστημα που οι ισχυροί δεν πρόκειται να αλλάξουν, επειδή τους ευνοεί.

    Το Bitcoin διορθώνει τον κύκλο του πλούτου

    Πριν εφευρεθεί το Bitcoin, δεν είχατε τρόπο να διορθώσετε τον κύκλο του πλούτου. Δεν είχατε άλλη επιλογή από το να αποδεχτείτε την αδικία του σημερινού συστήματος και να ελπίζετε ότι θα σας έπληττε μόνο όσο το δυνατόν πιο αργά στη ζωή σας. Τώρα που βρισκόμαστε στο 13ο έτος από τη δημιουργία του Bitcoin, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

    Το Bitcoin είναι ένα νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα που επιστρέφει την εξουσία στους ανθρώπους. Η προγραμματική νομισματική πολιτική του Bitcoin είναι ανώτερη από κάθε άποψη από αυτήν που ακολουθούν οι κεντρικές τράπεζες των μεγάλων οικονομιών του σημερινού συστήματος.

    Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι γνωστοί εκ των προτέρων με το Bitcoin, και θα εφαρμοστούν ό,τι κι αν συμβεί. Αυτή είναι η μαγεία ενός αλγορίθμου: είναι αμείλικτος και εφαρμόζει τους νόμους των μαθηματικών ό,τι κι αν συμβεί. Ο πληθωρισμός της προσφοράς νέων Bitcoin θα τείνει να μηδενιστεί μέχρι το 2140, ό,τι και να γίνει, σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα που είναι γνωστό σε όλους εκ των προτέρων.

    Τέλος, η προσφορά του Bitcoin έχει περιοριστεί σε 21 εκατομμύρια νομίσματα. Αυτό δε θα αλλάξει χωρίς τη θέληση της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων στο δίκτυο. Αλλά κανείς δεν έχει συμφέρον να υποβαθμίσει την προσφορά του Bitcoin, επειδή αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Έτσι, η προσφορά του Bitcoin θα παραμείνει στα 21 εκατομμύρια νομίσματα, ό,τι κι αν συμβεί.

    Η παρακάτω εικόνα σας δείχνει πώς καθορίζεται ο κύκλος του πλούτου όταν το Bitcoin γίνεται το νόμισμα που χρησιμοποιείται σε αυτόν:

    Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τίποτα το εξαιρετικό σε αυτή την ενημερωμένη έκδοση του κύκλου του πλούτου, εκτός από το ότι τα αδύναμα χρήματα όπως το δολάριο έχουν αντικατασταθεί από σκληρά χρήματα όπως το Bitcoin. Αυτή η αλλαγή παραδείγματος δημιουργεί τελικά μια σημαντική διαφορά, καθώς διορθώνει τον κύκλο του πλούτου.

    Η αλλαγή παραδείγματος που αντιπροσωπεύει το Bitcoin δημιουργεί έναν νέο κύκλο πλούτου, όπου οι αποταμιεύσεις έχουν και πάλι κεντρικό ρόλο.

    Επειδή το Bitcoin είναι η καλύτερη τεχνολογία αποταμίευσης στον κόσμο, δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε περιουσιακά στοιχεία για να προστατεύετε τους καρπούς της εργασίας σας. Το Bitcoin το κάνει αυτό και σας φέρνει άμεσα πλούτο. Πραγματικό πλούτο, επειδή το Bitcoin σας δεν μπορεί να σας αφαιρεθεί εάν έχετε τα ιδιωτικά κλειδιά του. Τότε φτάνετε άμεσα στην ουσιαστική ελευθερία που ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου: την ελευθερία να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους.

    Η μινιμαλιστική εκδοχή αυτού του κύκλου πλούτου με το Bitcoin ως νόμισμα στο κέντρο του συστήματός σας μπορεί να αναπαρασταθεί ως εξής:

    Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι κάτι που είναι προσβάσιμο μόλις αποφασίσετε να επιλέξετε το σύστημα Bitcoin. Η προσβασιμότητα είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι το Διαδίκτυο και ένα smartphone για να επωφεληθείτε από το σύστημα Bitcoin. Όπως πάντα, είναι στο χέρι σας να πάρετε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον σας.


    Πηγή : inbitcoinwetrust


    💠 Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης 💠 

    Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις, και πληροφορίες που βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο σε καμία περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές. Πριν πράξετε για το οτιδήποτε κάντε τη δική σας έρευνα.

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Hliasar
    Hliasar
    Είμαι στο χώρο των κρυπτονομισμάτων από το 2020. Από την αρχή αυτός ο χώρος με εξέπληξε και ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω. Κάθε μέρα μου αρέσει να μαθαίνω κάτι καινούργιο και αν μπορώ να το μοιράζομαι με άλλους ανθρώπους. Η γνώση είναι το παν!!

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα