Το Bitcoin καταγράφει πτώση στα 43.000 δολάρια εν μέσω προσδοκιών για «άλλη μια άνοδο»

    Η υποχώρηση μέσα στην νύχτα δεν αντιμετωπίζεται ως ένα διάλειμμα στην ανοδική τάση του Bitcoin που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα.

    Το Bitcoin (BTC) διορθώθηκε από τα υψηλά πάνω από τα 45.000$ σήμερα, καθώς η αισιοδοξία των traders για τη συνεχιζόμενη ανοδική πορεία παραμένει .

    «Λήψη ρευστότητας» στα 43.000 δολάρια

    Δεδομένα από το TradingView έδειξαν ότι το BTC/USD έπεσε για λίγο κάτω από τα 43.000$ σήμερα.

    Η επαναφορά αυτή ήταν αναμενόμενη, σημειώνοντας μια ανοδική τάση πολλών ημερών που είχε δει το ζεύγος να ανεβαίνει κατά 10.000$ σε μια εβδομάδα.

    «Η βραχυπρόθεσμη διόρθωση συνέβη στο Bitcoin αφού πήρε ξανά τη ρευστότητα», συνόψισε ο Michaël van de Poppe, σε μια ενημέρωση στο Twitter.

    Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην τιμή ανοίγματος του έτους που είναι λίγο πάνω από τα 46.000$, παράλληλα με την αντίσταση στα 48.000$.

    Εν τω μεταξύ, το accumulation συνεχίστηκε, με τους μικρότερους επενδυτές να είναι αρκετά έντονοι αγοραστές στα τρέχοντα επίπεδα.

    “Τα μικρά ψάρια αγοράζουν σαν να μην υπάρχει αύριο”, σχολίασε ο λογαριασμός Ecoinometrics δίπλα σε ένα γράφημα που δείχνει τις αγοραστικές συνήθειες αυτή την εβδομάδα.

    Τα Altcoins διατηρούν υψηλότερη μεταβλητότητα

    Παρά τη συνολική ανοδική απόδοση αυτή την εβδομάδα, και τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς ήταν όλα στο κόκκινο στα ημερήσια χρονοδιαγράμματα τη στιγμή της σύνταξης.

    Ενώ το BTC/USD υποχώρησε περίπου 1,8%, τα μεγάλα altcoins τα πήγαν χειρότερα, με κορυφαία το Solana (SOL) και το Cardano (ADA), και τα δύο πάνω από 5% χαμηλότερα.

    Το Ethereum (ETH), το μεγαλύτερο altcoin ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς, έχασε 3,5% για να επιστρέψει κάτω από το όριο των 3.000$, κάτι που δεν είχε ακόμη καθιερωθεί ως μια ουσιαστική υποστήριξη.

    “Οι αγορές είναι σχετικά ήρεμες. Οι άνθρωποι έχουν χαμηλό ενδιαφέρον για τα crypto αυτή τη στιγμή. Η ασχολία είναι χαμηλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλους τους λογαριασμούς”, συνέχισε ο Van de Poppe.


    Πηγή: Cointelegraph

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα