Τι θα μπορούσε να πυροδοτήσει το επόμενο ράλι στο Bitcoin (BTC), σύμφωνα με τον ιδρυτή της CryptoQuant;

    Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε από τον Αναστάσιο Ψυχογιόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε πολύ. Μπορείτε να τον βρείτε στο Twitter: @tasosfail


    Ένας ευρέως γνωστός αναλυτής στο CryptoQuant αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης που θα πυροδοτήσει το επόμενο ράλι για το Bitcoin (BTC). 

    Ο διευθύνων σύμβουλος της CryptoQuant, Ki Young Ju, λέει στους 306.200 οπαδούς του στο Twitter ότι η μαζική εισροή των stablecoin USD Coin (USDC) στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας ανοδικής αγοράς Bitcoin. 

    Η επόμενη ανοδική πορεία του Bitcoin μπορεί να ξεκινήσει όταν μαζικές ροές USDC μεταφερθούν στα ανταλλακτήρια. 

    Προς το παρόν, το 94% της διαθεσιμότητας USDC είναι εκτός ανταλλακτηρίων, ορισμένα από τα οποία ανήκουν από TradFis όπως η BlackRock, η Fidelity, η Goldman Sachs κ.λπ.

    Θα μετακινηθούν όταν λάβουν εντολές από τους πελάτες τους.

    Για την ώρα, ο επικεφαλής της εταιρείας ανάλυσης λέει ότι τα crypto-native stablecoins όπως το Tether (USDT) και το Binance USD (BUSD) επιστρέφουν στα ανταλλακτήρια ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

    Για το BUSD, το 70% της διαθεσιμότητας είναι σε ανταλλακτήρια. Το USDT είναι 25%.

    Το αποθεματικό BUSD αυξάνεται παρά το bear market, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει ότι οι φανατικοί κάτοχοι των κρυπτονομισμάτων συσσωρεύουν κάποια νομίσματα. 

    Εξετάζοντας το Bitcoin, ο Ki Young Ju λέει ότι παρακολουθεί στενά μια μέτρηση στην αλυσίδα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι το BTC φτάνει στο κατώτατο σημείο του. 

    Η τιμή του BTC είναι τώρα κοντά στην εκτιμώμενη τιμή εισόδου των θεσμικών επενδυτών που χρησιμοποιούν υπηρεσίες της Coinbase όπως οι υπηρεσίες prime και brokerage, ή φύλαξη των κρυπτονομισμάτων κλπ. Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα ιδρύματα οδηγούν αυτήν την αγορά, αυτό το chart παρακάτω θα μπορούσε να σας είναι χρήσιμο.”

    Σύμφωνα με το διάγραμμα που μοιράστηκε από τον αναλυτή, η σταθμισμένη μέση τιμή εκροής από το Coinbase στην αλυσίδα μπορεί να υποδεικνύει την τιμή εισόδου των θεσμικών επενδυτών. Με τη μέτρηση να αγκαλιάζει στενά την πρόσφατη δράση τιμής του BTC, θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι τα ιδρύματα και οι επενδυτές με τις βαθιές τσέπες υπερασπίζονται τις θέσεις τους στο Bitcoin.


    Μετάφραση: Αναστάσιος Ψυχογιόπουλος – @tasosfail


    Πηγή: DailyHodl

    Disclaimer: Δεν είμαι οικονομικός ή επενδυτικός σύμβουλος. Η μετάφραση των άρθρων γίνεται για ευκολία διαβάσματος από τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου και σε καμία περίπτωση δεν προτρέπει την αγορά ή πώληση οποιουδήποτε επενδυτικού προϊόντος. Κάντε τη δική σας έρευνα πάντα ή/και απευθυνθείτε σε κάποιον πιστοποιημένο σύμβουλο.

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Greepto
    Greepto
    Η ομάδα του Greepto.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα