Ο συνιδρυτής της PayPal είπε ότι έπρεπε να είχε επενδύσει παραπάνω στο Bitcoin

    Ο δισεκατομμυριούχος Peter Thiel συμμερίστηκε τις ανησυχίες ότι η επένδυση στο Bitcoin είναι ήδη ένα «γνωστό μυστικό».

    Καθώς το Bitcoin (BTC) σημείωσε ένα νέο ιστορικό υψηλό, στα 67.000$, ο συνιδρυτής της PayPal και δισεκατομμυριούχος, Peter Thiel, είπε ότι έπρεπε να είχε αγοράσει περισσότερα Bitcoin.

    Ο Thiel μίλησε για τα κρυπτονομίσματα, τις κεντρικές τράπεζες και την τεχνητή νοημοσύνη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Μαϊάμι που φιλοξενήθηκε από το Lincoln Network, όπως ανέφερε την Τετάρτη το Bloomberg.

    “Υποτίθεται ότι απλά πρέπει να αγοράσεις Bitcoin”, είπε ο Thiel, προσθέτοντας, “Νιώθω ότι έχω επενδύσει λιγότερα από ότι έπρεπε σε αυτό”.

    Επίσης σημείωσε ότι η μόνη του ανησυχία σχετικά με την αγορά του Bitcoin ήταν ότι το «μυστικό της επένδυσης ήταν ήδη γνωστό σε όλους». Πρόσθεσε όμως ότι «Νομίζω ότι δεν έχουν όλοι γνώση ακόμα. Ίσως είναι ακόμα ένα μυστικό».

    Σύμφωνα με τον Thiel, το τελευταίο ράλι του Bitcoin προκαλεί σίγουρα μια μεγάλη ανησυχία στις παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες. Η έξαρση του κρυπτονομίσματος στα νέα ιστορικά υψηλά «σίγουρα μας λέει ότι βρισκόμαστε σε μια στιγμή πτώχευσης για τις κεντρικές τράπεζες», όπως δήλωσε ο Thiel.

    Στη συνέντευξη, ο Thiel επέκρινε επίσης το AI ως αντίπαλο της δύναμης των κρυπτονομισμάτων προς την αποκέντρωση. Δήλωσε «Η τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά το είδος της επιτήρησης χαμηλής τεχνολογίας, είναι ουσιαστικά κομμουνιστική», είπε, προσθέτοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια τεχνολογία που «θα καταστρέψει τον κόσμο».

    Ο Thiel είναι ένας από τους πιο εμφανείς υποστηρικτές του Bitcoin, ισχυριζόμενος ότι το Bitcoin πέτυχε ως νόμισμα το 2014. Ο επιχειρηματίας είναι επίσης γνωστός για το ότι αποκάλεσε το Bitcoin ως «έναν φράκτη ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο που καταρρέει». Νωρίτερα φέτος, ο επιχειρηματίας προειδοποίησε ότι η Κινεζική κυβέρνηση μπορεί να υποστηρίζει το Bitcoin ως ένα μέσο για να υπονομεύσει την εξωτερική και την νομισματική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Το PayPal, το οποίο συν-ίδρυσε ο Thiel το 1998, μετακινείται προς τα κρυπτονομίσματα τον τελευταίο χρόνο. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά της να εισαγάγει τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin τον περασμένο Οκτώβριο. Η PayPal έκτοτε έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες τις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.


    Πηγή: Cointelegraph

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα