MoneyMinority – Μια Συνοπτική Παρουσίαση

    Το MoneyMinority – ένα δημιούργημα του Sterg (ή αλλιώς Στέργιου) – αποτελεί ένα blog με κύριο πεδίο ενδιαφέροντος τις επενδύσεις (είτε κρυπτονομίσματων, είτε παραδοσιακές), την διαχείριση χρημάτων, την αυτοβελτίωση αλλά και διάφορους τρόπους απόκτησης χρημάτων online.

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει o Στέργιος:

    Στόχος μου είναι να καλλιεργήσω στους αναγνώστες μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από το χρήμα, τους σκοπούς που εξυπηρετεί και πως πρέπει να του φερόμαστε ώστε αυτό να είναι φίλος και όχι εχθρός μας. Τι εννοώ με αυτό; Δεν εννοώ σίγουρα το χρήμα να γίνει αυτοσκοπός σου! Τότε, έχεις χάσει το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσεις να παίζεις.

    Η όλη φιλοσοφία του MoneyMinority αλλά και εμένα, συνοψίζεται στο ότι ο σκοπός είναι να αποκτήσουμε ελευθερία και ασφάλεια, και το χρήμα είναι ένα εργαλείο για να τα αποκτήσουμε αυτά.

    Το Blog λειτουργεί από το 2019 και ο τρόπος έκφρασης του είναι μέσα από αναλυτικούς οδηγούς οι οποίοι πιάνουν ένα θέμα και το αναλύουν από διάφορες πλευρές, πάντα παραμένοντας σε επίπεδο κατανοητό για κάποιον ο οποίος δεν έχει προχωρημένες γνώσεις στον τομέα.

    Το 2020, υποστηρικτικά, δημιουργήθηκε ένα αντίστοιχο κανάλι στο YouTube.

    Τέλος, ο Στέργιος διατηρεί ένα Newsletter στο οποίο ενημερώνει για οποιοδήποτε νέο άρθρο, video ή σκέψη το κοινό που τον διαβάζει.

    Κρυπτονομίσματα

    Μπορεί το Greepto να είναι μια ιστοσελίδα που ασχολείται με όλες τις πτυχές των κρυπτονομισμάτων, όμως τις καλές ενέργειες τις στηρίζουμε και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεχτήκαμε να κάνουμε αυτό το άρθρο. Γιατί το MoneyMinority είναι μια καλή πηγή πληροφόρησης στις συγκεκριμένες πτυχές στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που εισέρχεται. Προσφέρει μια ενδιαφέρον ανάλυση του τι είναι το Bitcoin και τι είναι το Ethereum καθώς και έναν ολοκληρωμένο οδηγό όσον αφορά τα crypto wallets και τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που θεωρώ ότι όποιος αμφιταλαντεύεται στο ποιο να χρησιμοποιήσει, πρέπει σίγουρα να ρίξει μια ματιά σε αυτά τα άρθρα πριν πάρει κάποια απόφαση.

    Κάποια άλλα ενδιαφέρον άρθρα ειδικά προς αυτούς που θέλουν να μπουν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων ενεργά, αγοράζοντας και επενδύοντας ουσιαστικά σε κρυπτονομίσματα, αλλά δεν ξέρουν πως να το κάνουν είναι ο Οδηγός Αγοράς Bitcoin και ο Οδηγός Αγοράς Κρυπτονομισμάτων.

    Επίσης, υπάρχει ένας ολοκληρωμένος οδηγός σχετικά με το DeFi, ένας τομέας στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που είναι από τους κυρίαρχους και συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία.

    Παραδοσιακές Επενδύσεις

    Αν κάποιος ασχολείται με τις παραδοσιακές επενδύσεις, σίγουρα θα βρει κάποια από τα άρθρα του MoneyMinority ενδιαφέροντα, αφού πέρα από reviews διαφόρων δημοφιλών πλατφόρμων όπως του eToro και της DEGIRO, θα βρει οδηγούς οι οποίοι αναλύουν τη φύση των διαφόρων επενδυτικών οχημάτων. Αυτοί αφορούν από επενδύσεις σε μετοχές και ETFs έως RealEstate, Χρυσό ακόμα και P2PLending.

    Τέλος, αν είσαι αρχάριος και δεν ξέρεις από που να πρωτοξεκινήσεις το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να διαβάσεις τον Οδηγό επενδύσεων για αρχαρίους. Μέσα σε 5 θεματικές ενότητες καταπιάνεται με το θέμα ολιστικά και βοηθάει έναν νεοεισερχόμενο να κάνει τα πρώτα βήματα του στον χώρο.

    Συνεργασία με Greepto

    Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Στέργιο που μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το υλικό του από το YouTube το οποίο πλέον μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία του εκπαιδευτικού υλικού στην σελίδα μας.

    Social Media

    Μπορείτε να βρείτε και να ακολουθήσετε το MoneyMinority στα παρακάτω social media:


    Disclaimer: Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται βρίσκονται διαθέσιμες online στο MoneyMinority και παρατίθενται έπειτα από προσωπική έρευνα.

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα