Η μεγάλη δημοφιλία του DOGE και οι ελάχιστες συναλλαγές στο blockchain του

    Ο διευθύνων σύμβουλος της AMC, Adam Aron, δήλωσε ότι ο κινηματογραφικός γίγαντας θα προσπαθήσει να υποστηρίξει τις πληρωμές των εισιτηρίων για τις ταινίες του μέσω του Dogecoin, μέχρι το τέλος του 2021, και η tokenization πλατφόρμα ακινήτων, RedSwan, δέχεται επίσης DOGE.

    Η δύναμη του meme του Dogecoin είναι ισχυρή παρά το γεγονός ότι τα επίπεδα των συναλλαγών του έχουν φτάσει στο χαμηλότερο σημείο από το 2017.

    Πολλές εταιρείες έχουν ανακοινώσει την υιοθέτηση του DOGE αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Robinhood, το οποίο επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων στην εφαρμογή του τον επόμενο μήνα, υποστηρίζοντας τις καταθέσεις και τις αναλήψεις του DOGE. Ο συν-δημιουργός του memecoin Billy Markus (ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στο project) ανέφερε μέσω Twitter νωρίτερα σήμερα:

    Αγορές 384 εκατομμυρίων δολαρίων σε real estate με το DOGE

    Στις 22 Σεπτεμβρίου η tokenization πλατφόρμα εμπορικών ακινήτων, RedSwan, ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί το Dogecoin για δύο ψηφιακές συμφωνίες ακινήτων στο marketplace του. Η εταιρεία θα προσφέρει κλασματική ιδιοκτησία σε δύο πολυώροφες πολυκατοικίες συνολικής αξίας 384 εκατομμυρίων δολαρίων.

    «Το [Dogecoin] βρίσκεται στο αποκορύφωμα της μετάβασης του από ένα «memecoin» σε νόμιμες περιπτώσεις θεσμικής και συναλλαγματικής χρήσης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της RedSwan CRE, Ed Nwokei.

    Dogecoin πολυκατοικία: RedSwan

    Οι δύο ψηφιακές συμβάσεις ακινήτων που ονομάζονται APLO και LHOK λαμβάνουν ελάχιστες επενδύσεις της τάξεως των 1.000$ – περίπου 4.447 DOGE κατά τη στιγμή της σύνταξης – και προσφέρουν ετήσιο στόχο αποδόσεων της επένδυσης της τάξεως του 26% και 19% αντίστοιχα.

    Υιοθέτηση του DOGE ως μέσο πληρωμής εισιτηρίων στην AMC

    Την ίδια μέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της AMC Entertainment, Adam Aron, πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση 140.000 ατόμων μέσω του Twitter ρωτώντας την κοινότητα εάν το DOGE πρέπει να προστεθεί στα σχέδια της εταιρείας να υποστηρίξει τις πληρωμές με κρυπτονομίσματα για τα εισιτήρια μέχρι το τέλος του 2021. Από τις τέσσερις επιλογές που υπήρχαν, το «Ναι, σίγουρα κάντε το» έλαβε το 68,1% των ψήφων.

    Επίσης έκανε το παρακάτω tweet για τον Elon Musk:

    Μετά τη συντριπτική υποστήριξη προς το DOGE στη δημοσκόπηση, ο Aron δήλωσε στη συνέχεια ότι «Είναι σαφές ότι πιστεύετε ότι η AMC πρέπει να αποδεχθεί το Dogecoin. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε πώς να το κάνουμε αυτό. Μείνετε συντονισμένοι!».

    Ο Έλον Μασκ, ζήτησε να μειωθεί η δομή των χρεώσεων των συναλλαγών του DOGE για να υποστηριχθεί η ευρεία υιοθέτηση.

    Χαμηλά επίπεδα συναλλαγών

    Παρά το γεγονός ότι το hype είναι πολύ μεγάλο αυτήν την εβδομάδα, τα επίπεδα των συναλλαγών στο DOGE έχουν πέσει στο χαμηλότερο σημείο από τον Δεκέμβριο του 2017.

    Σύμφωνα με στοιχεία από το Bit Info Charts, ο αριθμός των καθημερινών συναλλαγών στο DOGE έχει πέσει στις 16.000 για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Ο αριθμός αυτός είναι αντιθέτος με τη μανία που υπήρξε φέτος τον Απρίλιο για το DOGE που σάρωσε την αγορά των κρυπτονομισμάτων με αποτέλεσμα τα κορυφαία 24ωρα επίπεδα συναλλαγών να είναι στις 140.000.

    Η έλλειψη δραστηριότητας στο blockchain αντικατοπτρίζεται στην τιμή και στο market cap του DOGE, με την τιμή να μειώνεται κατά 69% από το υψηλό όλων των εποχών, στα 0,73$ στα μέσα Μαΐου, και να διαμορφώνεται στα 0,22$ κατά τη στιγμή της σύνταξης.


    Πηγή: Cointelegraph

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα