Το Ethereum 2.0 πλησιάζει καθώς οι devs σχεδιάζουν την αναβάθμιση Altair για τον Οκτώβριο

    Η μετάβαση του Ethereum προς το Proof-of-Stake συνεχίζεται, με την πρώτη αναβάθμιση mainnet του Beacon Chain να έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου.

    Η προγραμματισμένη αναβάθμιση του δικτύου του Ethereum σε ένα scalable, Proof-of-Stake μηχανισμό συναίνεσης πλησιάζει καθώς οι προγραμματιστές έθεσαν την ημερομηνία για την αναβάθμιση Altair.

    Το Altair, το οποίο περιγράφεται ως η πρώτη mainnet αναβάθμιση στο δίκτυο Beacon Chain, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην εποχή 74240, ή περίπου στις 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον ερευνητή του Ethereum Foundation, Danny Ryan.

    Ο Ryan περιέγραψε την τεχνική αυτή αναβάθμιση ως εξής:

    Αυτή η αναβάθμιση φέρνει την υποστήριξη των light-client όσον αφορά την συναίνεση στον πυρήνα της, ¨καθαρίζει¨ την λογιστική των ανταμοιβών στο beacon, διορθώνει ορισμένα ζητήματα όσον αφορά τις ανταμοιβές του validator και ενισχύει τα επίπεδα της τιμωρίας σύμφωνα με το EIP-2982.

    Το EIP-2982 εισάγει “παραμέτρους τιμωρίας” για να διασφαλίσει ότι το πρωτόκολλο Proof-of-Stake θα είναι οικονομικά ασφαλές. Το “Inactivity leak” και το “slashing” είναι οι δύο προτεινόμενες κυρώσεις στο πλαίσιο αυτού του EIP (θυμίζουμε ότι το EIP σημαίνει Ethereum Improvement Proposal που σημαίνει ότι είναι προτάσεις για την ανάπτυξη/βελτίωση του Ethereum).

    Το London hard fork του Ethereum ήρθε σχεδόν ακριβώς πάνω στο χρονοδιάγραμμα στις 5 Αυγούστου, εγκαινιάζοντας το πολυαναμενόμενο EIP-1559. Οι υποστηρικτές του, υποστήριξαν ότι το EIP-1559 θα είναι ένας αποπληθωριστικός διακόπτης επειδή συνεπάγεται την καύση (“burn”) των βασικών χρεώσεων, μειώνοντας έτσι το circulating supply του ETH.

    Ο Joseph Lubin, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές του Ethereum πριν μεταβεί στην ConsenSys, είπε ότι το London Hard Fork θέτει το ETH προς την σωστή κατεύθυνση για να γίνει «ultrasound money». Η έννοια του «sound» ή του «ultrasound» χρήματος έγινε δημοφιλής από την κοινότητα του Bitcoin (BTC) και αναφέρεται σε ένα περιουσιακό στοιχείο που δεν είναι ευαίσθητο σε μια ξαφνική υποτίμηση της αξίας ή της αγοραστικής δύναμης.


    Πηγή: Cointelegraph

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα