Οι θεσμικοί επενδυτές μπαίνουν στο Solana καθώς η ζήτηση για το ETH και το BTC είναι σε ύφεση

    Οι επενδυτικοί θεσμοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το Solana την περασμένη εβδομάδα, με τα επενδυτικά προϊόντα σχετικά με το SOL να προσελκύουν το 86,6% των θεσμικών εισροών στα προϊόντα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων την περασμένη εβδομάδα.

    Οι θεσμικοί επενδυτές έχουν μπήκαν σε μεγάλο βαθμό στο Solana (SOL) καθώς η ζήτηση για το Ethereum (ETH) και το Bitcoin (BTC) έχει μειωθεί, με τα επενδυτικά προϊόντα σχετικά με το SOL να αντιπροσωπεύουν το επιβλητικό 86,6% των συνολικών εβδομαδιαίων εισροών των θεσμικών επενδύσεων στα κρυπτονομίσματα την περασμένη εβδομάδα.


    Να θυμίσουμε ότι μπορείτε να ξαναδιαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε στο Solana.


    Σύμφωνα με το τεύχος του ‘Digital Asset Fund Flows Weekly’ της 14ης Σεπτεμβρίου του CoinShares, τα επενδυτικά προϊόντα σχετικά με το Solana (SOL) είδαν εισροές 49,4 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ 6 Σεπτεμβρίου και 10 Σεπτεμβρίου. Οι συνολικές συνολικές εισροές για τα επενδυτικά προϊόντα των κρυπτονομισμάτων αντιστοιχούσαν σε 57 εκατομμύρια δολάρια για την εβδομάδα, με το SOL να σημειώνει αύξηση 275% από εβδομάδα σε εβδομάδα και να αντιπροσωπεύει το 86,6% της συνολικής εισροής την τελευταία εβδομάδα.

    Οι αυξανόμενες εισροές στα προϊόντα του Solana συνέπεσαν με την τιμή του SOL που ανέβηκε 36% την ίδια περίοδο. Η έκθεση κατέληξε:

    “Ο συνδυασμόσ τησ ανόδου τησ τιμήσ και των εισροών, φέρνει τώρα τα επενδυτικά προϊοντα του solana που είναι υπό διαχείριση στα 97 εκατομύρρια δολάρια, το ΠΈΜΠΤΟ μεγαλύτερο επενδυτικό προϊόν.”

    Τα προϊόντα των ψηφιακών νομισμάτων έχουν πλέον εισροές για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα, με τη ζήτηση για τα altcoins να ξεπερνά σημαντικά την ζήτηση για τα προϊόντα του Bitcoin που είδαν ελάχιστες εισροές 200.000 δολαρίων.

    Επίσης, οι εισροές από τους θεσμικούς επενδυτές στο Ethereum ήταν της τάξεως των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και η τιμή του ETH μειώθηκε κατά 10% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

    Το Cardano, παρά την πολυαναμενόμενη εισαγωγή των smart contracts στο δίκτυο του στις 13 Σεπτεμβρίου (περισσότερα για αυτό εδώ), οι θεσμικές ροές σημείωσαν μείωση 46% στις εισροές σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα για τα επενδυτικά προϊόντα του Cardano.

    Τα προϊόντα πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, το Ripple (XRP), το Polkadot (DOT) και το Bitcoin Cash (BCH) είδαν επίσης εισροές 3,2, 3,1 και 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων και 600.000 δολαρίων αντίστοιχα.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του CoinShares, οι θεσμικοί διαχειριστές των περιουσιακών στοιχείων έχουν υπό την κατοχή τους συνολικά περουσιακά στοιχεία αξίας 56,3 δισεκατομμυρίων – σημειώνοντας μείωση κατά 9% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η ευρύτερη αγορά των κρυπτονομισμάτων παρουσίασε μια πτώση.

    Οι ροές αναμίχθηκαν μεταξύ των θεσμικών διαχειριστών, με τα κεφάλαια του CoinShares XBT και του Purpose να μειώνονται κατά 24,7 εκατομμύρια δολάρια και 45,5 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα, ενώ τα 21Shares, ETC Group και CoinShares είδαν εισροές 75, 13 και 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα.

    Η Grayscale παρέμεινε κυρίαρχη στην πρώτη θέση, εκπροσωπώντας το 74% όλων των περουσιακών στοιχείων που είναι υπό την κατοχή των θεσμικών επενδυτών συνολικά, με την αξία τους να φτάνουν τα 41,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Επίσης, ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία με τον πάροχο fintech εναλλακτικών περουσιακών στοιχείων, την iCapital Network, στις 13 Σεπτεμβρίου. Η συμφωνία αυτή θα επιτρέψει στους συμβούλους της iCapital να προσφέρουν στους πελάτες της εταιρείας πρόσβαση στις υπηρεσίες των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Grayscale μέσω μιας διαφοροποιημένης επενδυτικής στρατηγικής που θα παίρνει ως παράγοντα το Market Cap (περισσότερα για το market cap εδώ).


    Πηγή: Cointelegraph

    Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε το newsletter του Greepto!

    Παύλος Τζεγιαννάκης
    Παύλος Τζεγιαννάκηςhttps://greepto.gr
    Ιδρυτής του Greepto το hobby, software engineer στο WeatherXM το επάγγελμα. Βρίσκομαι στον χώρο του blockchain και των cryptocurrency απο το 2017, πρώτα ιδρύοντας μια εταιρεία marketing & community management, έπειτα ακολούθησα το πάθος μου - τον προγραμματισμό - και εργάστηκα στο Coinomi (ένα πορτοφόλι ψηφιακών νομισμάτων) και πλέον θελώ να προσφέρω στην Ελληνική κοινότητα το Greepto, όπου μέσω αυτού διανέμεται δωρεάν στα Ελληνικά το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό του χώρου.

    Μετατροπέας Κρυπτονομισμάτων

    Source: CurrencyRate

    Ισοτιμίες Κρυπτονομισμάτων

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα